MANAGEMENT & PROFESSIONALS

We geloven dat werknemerstevredenheid en persoonlijke ontwikkeling verbonden zijn met (het groeien van) je zelfvertrouwen zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Met een dergelijke grootschalige internationale organisatie zijn we altijd op zoek naar getalenteerde individuen. Dit loopt uiteen van net afgestudeerden en stagiaires tot zeer ervaren managers en professionals.

CONTACT GEGEVENS

work@ironmountain.nl

+31 (0)10 - 425 44 44

Zoek naar de nieuwste vacatures binnen 'Management & Professionals'

We realiseren ons dat we ons succes danken aan de geweldige mensen die voor ons werken. Solliciteer vandaag nog wanneer jij ook een gemotiveerde, harde werker bent met een positieve instelling!

Wat onze medewerkers zeggen…

> Bekijk onze video's

"We gaan er als een team voor om het resultaat neer te zetten"

Linda Personal Assistant

"Het leukste vind ik het klantencontact en dat iedere dag anders is"

Danny Koerier

"Ik wilde een nieuwe uitdaging aangaan en Iron Mountain bood mij dit"

Michael Record Center Specialist

"Ik ben bij Iron Mountain komen werken voor de goede arbeidsvoorwaarden en de doorgroeimogelijkheden"

Nanja Scanning Specialist

"Ik heb vroeger in de scheepvaart gewerkt. Toen mijn zoon was geboren wilde ik dichter bij huis maar wel in de logistiek blijven. Zo ben ik bij Iron Mountain gekomen"

Richmond Manager Data Protectie Benelux

Finance    

We hebben uiteenlopende finance professionals in dienst, van facturering, debiteuren en crediteuren beheer tot en met boekhouding en analisten. Wanneer je een financiële achtergrond hebt, willen we je aandacht vragen voor onze vacature database! Wanneer we momenteel geen vacatures hebben, meld je dan aan voor onze 'email alerts' waarmee je op de hoogte wordt gehouden wanneer er een interessante vacature ontstaat.

Marketing    

Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende sectoren van financiële en juridische disciplines tot de gezondheidszorg en de publieke sector. Een klantenbestand wat zo divers en gevarieerd is, biedt een geweldige uitdaging aan onze marketing afdeling en stelt onze medewerkers in staat om ervaring op te doen binnen een groot aantal sectoren. We hebben experts in dienst op het gebied van marketing, PR en communicatie en raden je dan ook aan om onze huidige vacatures te bekijken. Klik hier om je te registreren voor onze 'email alerts' zodat we je kunnen contacteren wanneer een nieuwe vacature beschikbaar komt.

Business Development    

Omzet groei en onwikkeling is voor Iron mountain de sleutel tot toekomstig succes. We hebben een getalenteerd team dat voortdurend op zoek is naar een nieuwe en innovatieve manier om onze organisatie verder te laten groeien binnen uiteenlopende sectoren. Als je deel wilt uitmaken van dit dynamische team, kijk dan snel naar onze openstaande vacatures.

HR    

Iron Mountain is een werkgever die investeert in haar werknemers. Om dit te faciliteren draagt de afdeling HR zorg voor het initiëren en coördineren van diensten op het gebied van werving & selectie, arbeidsvoorwaarden, training & ontwikkeling, health & safety, (salaris)administratie, etc. Wanneer je het leuk vindt om toegevoegde waarde te hebben op het gebied van 'people management' en om in een dynamische omgeving te werken, kijk dan snel naar de vacatures die we beschikbaar hebben.

Support Services    

Ons kwaliteitsteam is van vitaal belang voor het functioneren van Iron Mountain. De afdeling werkt samen met alle andere afdelingen binnen onze organisatie om ervoor te zorgen dat we een veilige werkomgeving kunnen garanderen. Het kwaliteitsteam helpt ons de beste werkprocessen te ontwikkelen en zorgt ervoor dat we middels het toetsen van onze interne processen & procedures, in staat worden gesteld om de beste service te leveren aan onze klanten.

Customer Service    

We willen onze processen dusdanig inrichten dat klanten gemakkelijk zaken kunnen doen met Iron Mountain. Om dit te realiseren hebben we mensen in dienst die op een effectieve manier snel en adequaat oplossingen bieden voor problemen en wensen van de klant. Met regelmaat zoeken we collega's die onze customer service afdeling komen versterken, variërend van specialisten tot leidinggevenden. Bekijk onze zoekpagina om de beschikbare vacatures in te zien.

IT    

Binnen Iron Mountain is het IT team verantwoordelijk voor het implementeren en beheren van innovatieve technische applicaties. We hebben een team IT specialisten in dienst die zich bezighouden met uiteenlopende zaken van systeem architectuur tot en met technische helpdesk ondersteuning & Project Management. Wanneer IT 'jouw' ding is: bekijk de meest recente vacatures die we binnen IT open hebben staan!

ONTMOET ONZE MEDEWERKERS

Bekijk wat onze werknemers zeggen over 'werken bij Iron Mountain' >Klik hier om de video's te zien

ONZE LOCATIES

Bekijk onze interactieve wereldkaart voor meer informatie over onze internationale activiteiten. >Onze locaties