ONTMOET ONZE MEDEWERKERS

Wie kan je beter vertellen hoe het is om bij Iron Mountain te werken dan onze werknemers? Klik op de afbeelding van een werknemer en luister naar zijn of haar verhaal...

CONTACT GEGEVENS

work@ironmountain.nl

+31 (0)10 - 425 44 44

NIEUWSTE VACATURES

We hebben verschillende vacatures binnen onze organisatie. Waarom niet even kijken of jouw droombaan erbij zit? >Zoek naar de meest recente vacatures

Ontmoet de mensen achter Iron Mountain

Niemand kent onze organisatie beter dan onze werknemers. Neem een paar minuten de tijd om enkele video's van onze medewerkers te bekijken en te achterhalen wat het echt betekent om bij Iron Mountain te werken.

Linda Linda Personal Assistant Play video Linda waardeert de informele sfeer binnen onze organisatie en de ruimte om door te groeien. Luister naar de rest van haar verhaal!
Danny Danny Koerier Play video Danny houdt van voetbal en is graag aan de slag met zijn computer. Wat Danny verder aanspreekt hoor je in de video!
Michael Michael Record Center Specialist Play video Michael kan het goed vinden met zijn collega's en heeft wat tips voor nieuwe collega's. Wil je weten welke, kijk dan naar de video!
Nanja Nanja Scanning Specialist Play video Nanja is in ieder geval fan van onze werkkleding. Wat haar nog meer aanspreekt, vindt je terug in de bijgevoegde video.
Richmond Richmond Manager Data Protectie Benelux Play video Het internationaal werken en de verschillende culturen spreken Richmond zeer aan. Meer weten hierover? Kijk naar zijn video!