WAAROM IRON MOUNTAIN?

Iron Mountain waardeert mensen met potentie en talent. Door een scala aan programma's op het gebied van training & ontwikkeling, maar ook op het gebied van prestatie management proberen we onze medewerkers te stimuleren om het maximale uit henzelf te halen. Klik op onderstaande links voor meer informatie.

CONTACT GEGEVENS

work@ironmountain.nl

+31 (0)10 - 425 44 44

Training & Ontwikkeling    

We willen dat onze medewerkers hun werk leuk vinden en het gevoel hebben dat ze over de kennis en vaardigheden beschikken om hun functie goed uit te oefenen. Je hoeft niet alles in 1 dag te weten, maar je moet wel nieuwsgierig zijn, jezelf willen ontwikkelen en open staan voor nieuwe ideeën.

Inwerkprogramma

Ongeacht waar je binnen Iron Mountain komt te werken, je kunt erop vertrouwen dat er een uitgebreid inwerk programma voor je klaar ligt wat je gaat helpen om je team, je rol en de organisatie beter te leren kennen. Ons doel is om je zo snel mogelijk vetrouwd te maken met je nieuwe rol en je vanaf je eerste werkdag succesvol te maken.

Opleidingen

Onze medewerkers hebben toegang tot verschillende training & ontwikkelingsmogelijkheden. Deze variëren van kennis specifieke trainingen tot trainingen en opleidingen op het gebied van leiderschap en vaardigheden. Je manager werkt met je samen om de juiste selectie te maken en je in staat te stellen om je rol beter te vervullen en je lange termijn carrière doelstellingen te laten verwezelijken.

Arbeidsvoorwaarden    

Je arbeidsvoorwaardenpakket is erop gericht om je te belonen voor de prestaties die je laat zien en je op die manier te motiveren om het uiterste uit jezelf te halen en een bijdrage te leveren aan het succes van Iron Mountain. Naast een competitief salaris, bieden we bonus regelingen aan die gekoppeld zijn aan financiële en persoonlijke doelstellingen, diverse werknemersverzekeringen en -plannen (veelal betaald door Iron Mountain), en een interessant pensioen programma.

Internationale onderneming    

We zijn een informatie management organisatie die bekend staat om haar informatie opslag en data protectiediensten. Onze ervaring, toewijding en stabiliteit maken ons een van de meest vertrouwde zakelijke merken. Als succesvolle internationale speler met meer dan 1.000 operationele locaties in 39 landen, werken we samen met meer dan 85% van de FTSE Top 100 bedrijven en 140.000 organisaties wereldwijd. We hebben een lange weg afgelegd sinds Herman Knaust de organisatie in 1951 omvormde van een ondergrondse champignonkwekerij naar s'werelds eerste ondergronds informatie archief ... en we groeien nog steeds!

Onze medewerkers    

Iron Mountain realiseert zich dat haar medewerkers haar meest waardevolle bezit is. We koesteren en luisteren naar meer dan 21.000 werknemers. Werknemers die zeer divers zijn, maar met elkaar verbonden worden door onze kernwaarden: veiligheid, verantwoordelijkheid, 'Total Customers Satisfaction', initiatief, eerlijkheid, integriteit en teamwork.

NIEUWSTE VACATURES

We hebben verschillende vacatures binnen onze organisatie. Waarom niet even kijken of jouw droombaan erbij zit? >Zoek naar de meest recente vacatures

ONTMOET ONZE MEDEWERKERS

Bekijk wat onze werknemers zeggen over 'werken bij Iron Mountain' >Klik hier om de video's te zien